Mamaway

Mamaway äitiysfarkut ja imetyspaidat


Äitiysvaatteita sekä imetyspaitoja ja imetysmekkoja valmistava Mamaway on australialainen yritys, jonka vaatteissa yhdistyvät oikeassa suhteessa ulkonäkö, käytännöllisyys ja mukavuus. Yritys on vuosien mittaan kehittynyt Australian merkittävimmäksi imetysvaatevalmistajaksi ja sillä on pelkästään Sidneyssä 4 myymälää sekä paljon jälleenmyyjiä eri puolilla maailmaa.

Mamaway:n pitkälti äideistä koostuva suunnittelutiimi on lähtenyt määrätietoisesti toteuttamaan monen äidin toivetta, että hyvännäköinen ja käytännöllinen äitiysmuoti ei rajoittuisi ainoastaan odotusajan runsaaseen valikoimaan vaan myös usein vielä pidempään imetysaikaan olisi myös tarjolla hyvä valikoima muodikkaita vaatteita. Niinpä Mamaway:lla onkin jo useita erilaisia paitojen ja mekkojen patentoituja imetysratkaisuja helpottamaan sinunkin imetysarki- ja juhla-aikaasi.

Mamaway-äitiysvaatteita netistä | bellabambina.fi - TampereMamaway-äitiysmekot netistä | bellabambina.fi - TampereMamaway imetysjuhlamekot netistä ja Tampereelta | bellabambina.fiMamaway äitiyspaidat netistä ja Tampereelta | bellabambina.fi

Näytä: tuotetta