Sophie la Girafe Cosmetics

Sophie la Girafe Cosmetics - Kirahvi kosmetiikka ja ihonhoito-sarja vauvalle

Sophie la Girafe Cosmetics on rakastetun Sophie kirahvi-vauvalelun ikioma vauvojen ja lasten ihonhoito- ja kosmetiikka-merkki. Tuoteperhe Sophie la girafe Baby / Sophie the giraffe Baby lanseerattiin marraskuussa 2013 ja se sisältää korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa vastasyntyneelle ja hieman isommallekin vauvalle.

Sophie the Giraffe Baby tuotteiden sisältämät aineosat ovat erittäin laadukkaita eikä niissä käytetä tuoksu- tai muita allergeeneja. Vauvan Sophie Giraffe -ihonhoitotuotteet on testattu dermatologisesti. Ne sopivat myös herkkäihoisille vauvoille ja lapsille. Sophie the giraffe Baby luomukosmetiikka-tuotteissa on Ecocert-tunnus merkkinä siitä, että tuotteiden aineosat ovat 95% luonnollista alkuperää. Myös Sophie la Girafe Cosmetics -tuotantoketju ja -materiaalit ovat ekologisia ja eettisiä.

Sophie la Girafe Cosmetics on suomalaisen perheyrityksen suunnittelema maailmanlaajuinen tuotemerkki. Sophie la Girafe Cosmetics vauvan ihonhoitotuotteisiin on kerätty ja yhdistetty kotimainen ja kansainvälinen ihonhoidon parhaiden ja hellävaraisimpien hoitavien aineiden perimätieto. Esim. valkoinen tee, laventelivesi ja -uute, pohjoinen mustikkaöljyuute ja ylelliset luomulaatuiset öljyt muodostavat Sophie la Girafe Baby -kosmetiikan perustan.